7. detsembril toimus Ammende Villas pidulik ettevõtjate jõulupidu, mille korraldamisel ja läbiviimisel mängisid olulist rolli Tartu Ülikooli Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse teise kursuse sessioonõppe üliõpilased. Üritus oli osa õppeainest „Toitlustusprotsesside juhtimine“, pakkudes tudengitele väärtuslikku praktilist kogemust.
Üliõpilaste panus peo õnnestumisse oli märkimisväärne. Nad osalesid aktiivselt toitlustuse planeerimises ja praktilises korraldamises, genereerides uusi ideid ja aidates kaasa lauakaunistuste loomisele, menüü esitlemisele, jookide valmistamisele ning külaliste teenindamisele. Saadud kogemus võimaldas neil testida ja analüüsida, kuidas teooria ja praktika omavahel seostuvad, andes hindamatuid teadmisi tulevaseks karjääriks.
Üliõpilaste juhendajateks olid Anne Roosipõld Pärnu kolledžist ja Kersti Ilves-Kuningas Villa Ammendest. Juhendajate abiga said tudengid võimaluse rakendada oma õpitud oskusi reaalses töökeskkonnas, mis on haridusprotsessi oluline osa.
Antud sündmus on suurepärane näide Pärnu kolledži pühendumusest praktilisele õppele, mis valmistab tudengeid ette tulevaseks karjääriks turismi- ja hotelliettevõtluse valdkonnas. Samuti näitab see koostööd kohalike ettevõtetega, mis on oluline nii tudengite arengu kui ka kohaliku ettevõtluskeskkonna edendamise seisukohast.
Üliõpilased ise hindasid saadud praktikat kõrgelt. Nad tõid välja, kui oluline on teooria ja praktika ühendamine ning kuidas sellised kogemused aitavad paremini mõista õpitava eriala nüansse ja väljakutseid.
Ammende Villa ettevõtjate jõulupidu. Foto: Anne Roosipõld